Olvasni és könyvet írni egyaránt nagyszerű dolog

Kate Pilloy amatőr írónő blogja

Így készül ...

2013. október 24. 22:33 - Kate Pilloy

Éled a mindennapi életed, dolgozol, gyereket nevelsz, szeretsz és szeretnek. Gondolataid egy nap azonban beindulnak, a valóság mellett megjelenik egy másik, egy izgalmas, egy érdekes, és veled együtt él, mozog. Látod, amit mások nem, beszélgetést hallasz, gyilkosságot látsz, történet folyik a szemed előtt. Boldogságot, szeretetet, félelmet, együttérzést érzel, épp úgy, mint a való világban. Tombol a fejedben a történet, ezért előveszel egy papírt és egy tollat, leírod mindazt, amit átélsz, látsz, ott a másik világban. Amikor kész vagy, leteszed a tollat. Kiürül a fejed, eltűnik a másik világ. Marad egy csomó papír teleírva egy történettel. 

Így készül egy regény. A valóság visszatér és már csak egy kellemes emlék a másik világ eseménye. Ezt az emléket, érzés- és gondolathalmazt szeretném veletek megosztani.

Szólj hozzá!
Címkék: kezdőlap

A bejegyzés trackback címe:

https://katepilloy.blog.hu/api/trackback/id/tr975568728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása