Olvasni és könyvet írni egyaránt nagyszerű dolog

Kate Pilloy amatőr írónő blogja

Könyvbemutató Tarjánban - várom a véleményeteket

2013. november 12. 22:57 - Kate Pilloy

Kedves Barátaim!

 

Eljön lassan ennek az eseménynek is a napja: Könyvbemutató

 

Három kedves kollégával, amatőr írőnővel együtt szeretnénk bemutatni az olvasóknak magunkat, az írásainkat, bár talán inkább mi szeretnénk megismerni titeket.

Várunk benneteket 2013. november 29. napján, pénteken délután. Arra a napra esőt jósolnak és 0-4 fok közötti hőmérsékletet, de mi visszük a jókedvünket, humorunkat, az izgalmas kalamdjainkat és néhány szép könyvet.

Elmondom nektek őszintén, fogalmam nincs, hogyan zajlik egy könyvbemutató abban az esetben, amikor ti nem ismeritek az írásomat, nekem pedig nincs gyakorlatom abban, hogy valami fergetegesen érdekeset mondjak az általam írt könyvről. Mégis, és talán épp ezért várom izgalommal ezt a péntek délutánt.

Gondolkoztam azon, hogy rám lesztek-e kíváncsiak, az írásomra, vagy arra, hogy mit mondok róla. Ötszáznyolcvanöt oldal. Ígérem, felolvasni nem fogom! Magamról sem szeretnék életrajzi bemutatót tartani. Talán inkább arról beszélgethetnénk, milyen sztorikat írunk, hogyan írjuk, ti mit vártok egy szórakoztató könyvtől. Talán összegyűjtöm, mit írtak a Hazug igazságok című könyvről azok, akik olvasták. És a kritikákát is szívesen bemutatom, amit az Olvaslak.hu kritikusa készített.

Mit gondoltok?

Mire számítottok, amikor eldöntitek, hogy részt vesztek ezen a könyvbemutatón?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, találjuk ki együtt, hogyan töltsük azt a kedves, esős, novemberi délutánt.

könyvbemutató Tarjánban.jpg

2 komment
Címkék: hétköznapok

A bejegyzés trackback címe:

https://katepilloy.blog.hu/api/trackback/id/tr285629998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibor horváth 2013.11.12. 23:06:24

Én személy szerint azért szeretnék menni, mert Szilvivel már találkoztam bár, régen láttam, Erikát és téged viszont még egyáltalán nem. A Hazug igazságokat még nem olvastam (bár, az Olvaslak.hu kritikája eléggé felkeltette az érdeklődésem :D ), de ami késik, nem múlik. Szóval, én inkább személyes okokból gondoltam elmenni, beszélgetni, stb... :)(Azt már írtam neked, hogy jobban preferálom a spontán dolgokat, mint a túlszervezetteket... :D )

Kate Pilloy 2013.11.13. 10:43:27

@tibor horváth: Tibor, ez nem lesz túlszervezve, ezt megígérem neked! Valóban nagyszerű, hogy megismerhetjük egymást személyesen is, úgy tudom, többen is fognak jönni az Amatőr írók klubjából. Ezért is ígérkezik érdekesnek ez a program.
süti beállítások módosítása